Trin 1 af 7

14%

Udvikling af websites

Webkoderiet udvikler moderne hjemmesider (websites eller webløsninger om man vil), som er optimeret til alle type skærmstørrelser. Dette kaldes også responsive webdesign, som er tilpasset brugerens digitale enhed.

Vi udvikler hjemmesider i bl.a. WordPress (verdens mest udbredte CMS webredigeringsværkøj).

Grafisk skarpe og søgemaskinevenlige webløsninger og stram projektledelse er nøgleordene, når vi går i gang med nye spændende webprojekter.

Nem håndtering af website

Når vi udvikler websites, så gør vi det med tanke på at kunden selv, skal kunne oprette og redigere indhold på websitet.

Brugervenligt website

Vi ligger stor vægt på, at dit website kommer til at virke så brugervenlig som muligt. Det hjælper brugeroplevelsen på siden, og fører til et bedre image, hvis dine brugere nemt kan benytte siden.
Glem alt om det tekniske

Serviceydelser

Orker du ikke selv at sørge for de tekniske ting, når det kommer til det med hjemmesider? Det forstår vi godt. Derfor tilbyder vi en række serviceydelser, som skal gøre det endnu nemmere for dig at holde din hjemmeside kørende.

SUPPORT/SERVICE – ABONNEMENT

pr. måned

650,-

Det kan ikke undgås at der opstår spørgsmål i forbindelse med jeres nye hjemmeside.
Derfor får du gratis support med i pakken. Løbetiden er afhængig af hvilken løsning du vælger, men kvaliteten vil altid være i top.

SUPPORT/SERVICE – TIME

pr. måned

850,-

Ønsker du at forlænge din supportaftale med os, kan du få lavet et abonnement. Hvis du ikke vil binde dig, men stadig ønsker at kunne få support, kan du altid ringe til os. Så fakturerer vi dig kun, for den tid du reelt har brug for.

WEBHOSTING

pr. måned

200,-

Har du selv et domæne og et webhotel, kan vi sagtens bruge det. Har du intet og helst bare vil lade os klare det hele, køber vi et domæne og hoster din hjemmeside på vores webserver. Vi har styr på sikkerheden og det tekniske, så det kan du roligt overlade til os.

SEND OS EN BESKED

Kontakt Webkoderiet